Vakantiebaan nodig?

Solliciteer goed voorbereid op je vakantiebaan! D.m.v. bijvoorbeeld een heftruckcertificaat of VCA diploma vergroot je je kans op een baan in de arbeidsmarkt. Veel bedrijven zullen sneller iemand aannemen als hij al in het bezit is van een certificaat of ervaring heeft in de desbetreffende sector. Het aantal banen in de logistieke sector neemt de komende jaren flink toe.

vakantiebaan

Ook banen in de andere sectoren zoals de bouw, schoonmaak en agrarische sector trekken weer aan.

vakantiebaan

Op welke baan kan ik solliciteren met een heftruckcertificaat? En waar zou ik een grotere kans maken als ik mijn VCA diploma laat zien? Wij geven je een aantal voorbeelden van banen per certificaat, handig voor het voor het vinden van een leuke vakantiebaan.

Heftruckcertificaat, reachtruckcertificaat, verreikercertificaat:

Expeditiemedewerker, logistiek medewerker, chauffeur intern transport, bijrijder, vrachtwagenchauffeur, technische dienst, bouwvakker, uitvoerder, machinist mobiele kraan.

Hoogwerker certificaat:

Standbouwer, schilder, monteur, ramenwasser, schoonmaker, technische dienst, hovenier, boomverzorger, buitendienst reclamebureau, bouwvakker, onderhoudsmedewerker gebouwen.

VCA-diploma:

• Bouwkunde

• Elektrotechniek

• Werktuigbouw

• Andere techniek (schilders, isolatie, brandweer, transport, logistiek, steigerbouw, reiniging, straling, conserveren e.d.)

BHV-diploma:

Is verplicht voor ieder bedrijf.

Nog geen baan? Nog geen certificaat? Meer kans maken op een baan? Een certificaat bied een goede kans op werk!