Onze missie en visie

Waar staat ARBO opleidingscentrum voor?
Het verzorgen van kwalitatief hoogwaardige, betaalbare en voor iedereen toegankelijke ARBO gerelateerde opleidingen. Het systematisch beheren van scholing, motiveren tot wenselijk gedrag en attenderen op onveilige situaties. Veiligheid en deskundigheid onderdeel maken van mens en organisatie, zodat risico’s tot het minimum worden beperkt.

Wij streven er naar om:

  • Het kenniscentrum te zijn op het gebied van ARBO gerelateerde opleidingen
  • Het kennisniveau van werknemers voor het uitvoeren van taken waar opleidingen voor noodzakelijk zijn, in stand te houden
  •  Zoveel mogelijk mensen op niveau brengen van de kennis op het gebied van werken op hoogte en heffen van lasten, VCA, BHV en andere ARBO gerelateerde opleidingen.

Onze geschiedenis

De beginselen van ons bedrijf zijn al in 1997 ontstaan toen John van Haren begon als glazenwasser. Door de regelmatige noodzaak om een hoogwerker te huren, is de keuze gemaakt er zelfstandig één aan te schaffen. Uit deze keuze is uiteindelijk in 2003 Ukuntmijhuren.nl ontstaan, een verhuurbedrijf voor allerhande werktuigen. In 2013 is vanuit deze nieuwe opstelling hoogwerkeropleiding.nl ontstaan, door de vraag naar gecertificeerde medewerkers.

Begin 2015 wordt ukuntmijhuren.nl verkocht aan Edy Maarschalkerweerd, de huidige eigenaar.

In maart 2015 is via een aantal omwegen, en naamsveranderingen ARBO opleidingscentrum ontstaan. Het cursusaanbod wordt fors uitgebreid en ARBO opleidingscentrum wordt genomineerd voor Beste Opleider van 2015.

Anno 2017 wordt er nog steeds veel uitgebreid en verbeterd. Het cursusaanbod groeit nog altijd, het aantal cursisten neemt toe, maar op kwaliteit wordt niet ingeleverd.