Groepstrainingen: incompany of bij ons op locatie

Het komt veel voor dat bedrijven meerdere cursisten tegelijk voor een training opgeven. Het is dan mogelijk om gebruik te maken van de groepstraining op 1 van de locaties van ARBO opleidingscentrum. Je kunt ook kiezen voor een incompany opleiding. Hierbij vind de training plaats bij de klant.

Voordelen groepstraining:

  Jullie bedrijf op 1 locatie

  Flexibiliteit cursustijden

  Voorbeelden bedenken van scenario’s binnen jullie bedrijf en met de instructeur zoeken naar oplossingen

 Specifiek ingaan op dagelijks praktijk van de deelnemers

Doorgaans wordt bij incompany trainingen gebruik gemaakt van eigen machines. Door gebruik te maken van eigen machines kan de instructeur de cursist zeer specifieke aanwijzingen geven. Uiteraard dienen de machines waarmee wordt gewerkt altijd verzekerd en gekeurd te zijn.

Een andere reden waarom veel wordt gekozen voor groepstrainingen is de flexibiliteit die ARBO opleidingscentrum bied in de cursustijden. Wij begrijpen als geen ander dat trainingen veelal leiden tot stagnatie van de productie. Door gebruik te maken van de groepstraining wordt het mogelijk de tijden in onderling overleg vast te stellen. Op de zaterdag, in de avond of juist vroeg in de ochtend. Het maakt ons niet uit, wij passen ons aan, zonder hiervoor meer kosten in rekening te brengen.

Een cursus op jullie locatie?

1 uurs certificering

Deze manier van toetsen wordt hoofdzakelijk toegepast bij ervaren medewerkers en herhalingen. Twee personen tegelijk worden door onze instructeur op een intensieve manier bijgeschoold in de theorie en vervolgens wordt een korte praktijktest uitgevoerd. Door te werken met kleine groepjes kunnen de overige medewerkers gewoon doorgaan en is het aantal verliesuren minimaal. Deze methode is ook uitermate geschikt voor medewerkers die niet aan scholing willen doen of angst hebben voor het volgen van cursussen. Wij komen naar hen, zodat zij in hun vertrouwde omgeving kunnen aantonen te beschikken over de benodigde vaardigheden en kennis. Wij verzorgen al 1 uurs-certificering vanaf 2 cursisten. (*er is geen 1uurs certificering voor BHV en VCA)