Heftruckcertificaat halen? - ARBO OpleidingsCentrum
088 - 123 0 888        | info@arboopleidingscentrum.nl        |        Openingstijden 08.00-16.30         |        Vragen stuur ons een appje via Whatsapp 06-82805555

Heftruckcertificaat halen?

heftruck opleiding

Veilig werken met heftrucks

ARBO Opleidingscentrum biedt diverse trainingen en cursussen aan ter verhoging van de veiligheid. Een van deze cursussen is “Veilig werken met heftrucks”. Dit is een 1-daagse heftruckcursus die kennis biedt aan iedereen die met een heftruck werkt. Zo kunt u binnen 1 dag uw heftruckcertificaat halen. De heftruckcursus bevat een theorie-examen en een praktijkexamen. Na deze examens ontvangt u een landelijk erkend heftruckcertificaat. Alvast oefenen? Doe dan hier het heftruckproefexamen.

Kosten heftruckcertificaat halen

Als gespecialiseerd opleidingscentrum kunnen wij deze dagcursus “Veilig werken met heftrucks” aanbieden voor 145,- excl. BTW (actieprijs).  Inbegrepen bij de kosten voor het halen van het heftruckcertificaat zijn: lunch, gebruik heftruck, heftruckcertificaat en ARBOpas. De heftruckcursus wordt bij ons op locatie gegeven. Wilt u de cursus “veilig werken met heftrucks” bij u op locatie volgen? Dan kunt u een mail sturen of telefonisch contact opnemen. Wij maken vrijblijvend een passende offerte voor u.

Doel en doelgroep voor de heftruckcursus

Doel van de heftruckcursus is, door het voorkomen van ongevallen en schades, zo veilig en verantwoord mogelijk met de heftruck te werken. En op snelle wijze uw heftruckcertificaat halen.
Deze training is geschikt voor iedereen die werkt of gaat werken met een heftruck. Voor uitgebreide informatie kunt u ook terecht op:

www.snelheftruckopleidinghalen.nl

 

Inschrijven

 

 

Zij gingen u voor