flexibele partner sibon

Veiligheid werknemers

“Het verbeteren van de veiligheid van werknemers staat bij ons hoog op de agenda. Onze achterban bestaat uit vakmensen in de signbranche die regelmatig op hoogte moeten werken. Een goede training is dan cruciaal.” Aan het woord is Selma Smit van branchevereniging SI’BON. “Wij zijn blij dat we in ARBO opleidingscentrum een partner hebben gevonden die zich samen met ons inzet voor de veiligheid van werknemers!

Soepele samenwerking

SI’BON organiseert in samenwerking met ARBO opleidingscentrum regelmatig trainingen voor het veilig werken met een hoogwerker. Selma Smit: “Deze trainingen zijn een belangrijke meerwaarde die wij onze achterban kunnen bieden. Daarom is het voor ons heel belangrijk dat alles soepel verloopt en de cursisten tevreden zijn. ARBO opleidingscentrum ontzorgt ons en onze achterban uitstekend. Alles is tot in de puntjes geregeld. Recent wilde een ondernemer al zijn 20 medewerkers op zijn eigen locatie laten trainen. Ook deze incompany-training was heel goed verzorgd. Het is fijn om een partner te hebben die echt met je meedenkt!”

“ARBO opleidingscentrum is persoonlijk, flexibel en zorgvuldig. Een zeer prettige partner als het over veiligheid op de werkvloer gaat.”